Kledingwinkel voor vrouwen in Affligem – Ontbijt in Affligem – Koffiehuis Affligem

Ontdek ons verhaal

September 2000 : In Aalst opent de kledingzaak Kore… Kleding voor vrouwen met een verhaal. In onze filosofie mogen kleren langer meegaan dan 1 seizoen, is een kilo meer of minder niet het onderwerp van de dag, kledij mag betaalbaar zijn of origineel, artistiek of alles tegelijk .Elk seizoen opnieuw doen we nieuwe ontdekkingen. Iets zwarter, iets meer kleur, iets soberder, iets vrolijker, iets korter, iets langer, iets strakker, iets losser,…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

September 2010 : Kore bestaat 10 jaar. Hoog tijd om nieuwe horizonten te verkennen. We wilden al zo lang originele interieurspulletjes. Zo kunnen mensen een stukje van de sfeer bij Kore meenemen naar huis. Als we iets bijzonders tegenkomen, brengen we het mee. Kaarsen, vaasjes, theelichtjes, kandelaars, …. Een lijn waar we bijzonder trots op zijn is de WOO. Geurkaarsen met een bijzonder mooi verhaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

September 2005 : We verhuizen naar een prachtig herenhuis op de Brusselbaan in Affligem. Het is een huis met een verhaal. Dit is de plek waar kleding en sfeer samenkomen. Klanten kunnen in een artistiek kader, bij een zalig muziekje, rustig struinen tussen de kleding, sjaals, juwelen. De winkel is groter, het aanbod wordt meer divers. Soms vind ik een ecologische handtassenlijn, dan weer verlies in mijn hart aan een wollen sjalencollectie uit Japan. Onze laatste ontdekking is een heerlijk gekke reeks paraplu’s.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

December 2015 : Na 15 jaar, een droom die werkelijkheid wordt. Kore & Koffie, de kunst om te houden van het leven. Woorden die ons nieuw concept samenvatten zijn… Traag, eerlijk, dichtbij, natuur, echt. Een ‘Koremoment’ wordt daardoor groots, lekker, warm en intens. Je vindt bij Kore al het lekkers om een winters dagje op te krikken of een zomers gevoel compleet te maken. Koffie, verschillende soorten losse thee, wijn, Affligem bier, taart, gezonde frisdranken en sapjes,… Elke zaterdag & elke eerste zondag van de maand is het ook Tijd-Voor-Ontbijt. Wij zorgen voor een heerlijk gezond ontbijt en jullie… worden zachtjes wakker.